2016. máj 22.

Apa jogai válóperekben? Férfi ügyek 50+ felett a válás utáni közös lakás elhagyása!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa jogai válóperekben?  Férfi ügyek 50+ felett a válás utáni közös lakás elhagyása!

Férfiak ügye az 50+ feletti apák sorsa, jogi helyzete válóper előtt, válóper közben és válóperek után kísértetiesen hasonló.

 

Fiatal apa válás menete során döbbenten éli meg, hogy megszületett gyerekét a volt feleség önállóan akarja felnevelni, pontosan az apa nélkül!

 

Válás megindulása eseteiben a férfiak jogai a szülői felügyeleti jogok sérülése, más területen a közös lakás sorsa körül sérülnek leggyakrabban.

 

 

50+ éveiben járó férfiak számára, az újrakezdés rengeteg nehézséggel terhelt. (Munkahelyek megszűnése, betegségek stb.)

 

Válás, válóper megindulása lehet váratlan, vagy félig már tudott. Férfiak állítják megbeszéléseinken, hogy a feleségek mögött ilyenkor már szexuális másik partner, új férfi is található.

 

 

50+ férfiak számára az utcára kerülés veszélye, a normális családi keretek után rendre felmerül az eldurvuló válópereknél.

Férfiak jogai megőrzése jellemzően csak válási szakemberekkel közösen lehetséges. 

 

Közös ingatlanra vonatkozóan a feleségek rendre kérik a bíróság válóper közbeni végzését, a férfi általi lakás elhagyására kötelezéssel!

 

50+ férfiak számára, szinte megalázó a rászorultság igazolása dokumentumokkal, vagy a fenyegető kár veszélyének igazolása a válóperben eljáró bíróság számára.

 

Apaként ez a stressz könnyen vezet szívbetegséghez, más egészségügyi romláshoz stb. Kerülje el ezt velünk!

 

Saját válásával, férfi magánügyével keressen bennünket! Válás férfi okai, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!

Barátainak, sporttársainak, munkahelyén adja tovább telefonszámunkat!      Írja fel a számot:06-302-164-102 (hétköznapokon 9h-18h)!

 

 

Szólj hozzá

50+ válás gyermekkel válás külföldről apa csak egy van apa jogai férfi jogai apa joga férfi joga apa és gyermeke válásban apa stressz apa 50+ férfiak 50+ apa elköltözése kapcsolattartás esetei férfiakkal fiatal apa fiatal apaválópere fiatal apa válása