2016. júl 03.

Apák védelme, férj védelme a válóper beadása előtt, házasság megromlásánál 2016-ban!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apák védelme, férj védelme a válóper beadása előtt, házasság megromlásánál 2016-ban!

Nehéz férfi sorsok bontakoznak ki, a konzultációkon. Vidékről, kisvárosokból, de külső kerületekből is igen számító válásokról lehet tájékozódni, ahol az apa védelme, férj védelme megkésett, vagy nem volt!

Jó döntést a férj a válás előtt könnyebben tud tenni - Irodánk ezért dolgozik a férjek védelmébe, apák jogai érvényesítéséhez!

 

Válóper beadása előtt a fiatal nagyvonalú férjek veszíthetnek sokat, míg 50+ korosztályban már a megromlott egészségű férjek jogai sérülhetnek, ha nem keresik szakembereinket a házasság vége idején.

 

Elegánsan használatra a feleségnél hagyott közös társasházi lakás, közös nyaraló később végleg távol kerülhet, különösen banki adósságok mellett.

 

Meggyőződéssel fogalmazható meg, hogy az apa jogai, apa védelme a profi válás egyezségek előkészítése, majd válóperes egyezsége segítségével őrizhetőek meg leghatékonyabban.

 

Azonban a válás előtt a férfiak védelme megkívánja a válási szakértelmet, a megfelelő higgadt szakmaiságot.

Válás előtt az irodánk szakembereivel a férfi saját jogai érvényesítéséhez, álláspontjához több szakterületen kaphat szakértői támogatást - egyezség csak tiszta döntési helyzetek ismeretével jó!

 

Különösen károsak lehetnek a fiatal férjeknek az át nem gondolt, végrehajtásában kétséges "pohár bor" melletti megállapodások, egyezségek!

Végrehajthatatlan egyezségek, önállóan eljáró apáknál létrejöhetnek bírósági válóper részeként is.

 

Apa jogai, férjek jogai itt durván sérülhetnek, mivel nem történik meg a végrehajtás, vagy másként történik meg s csak új perek után .

 

Elég, ha a lakásban maradó feleségek "közös értékesítés" magatartására gondolunk, miközben az apa saját ingatlanán kívül reked.

 

Különösen érzékeny terület a válás előtti egyezségek létrehozása és az adósságok jogosultjai, a bankok magatartása.

 

Irodánk a lakásokra vonatkozó megállapodásoknál, szakembereivel mindenkor a férj védelmében a pénzintézet bevonását, álláspontját fontosnak tartja!

 

Makacs férfiak nehezen élik meg, hogy a válás közben már kiütköznek az egyik, vagy másik fél rosszabb életmódja!

 

 Ilyenkor a rezsik elfutnak, amelynek fele mindig a férfit is terheli!

  

Válás férfi okai,távoltartás előtti durva időszakok válásnál, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!                       

 

 

 Írja fel a számot s adja tovább sporttársának,barátainak is!   Bejelentkezés: 06-302-164-102 (munkaidőben 10h-17h), a férjek védelmében dolgozunk!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

facebook férjem védelmében apa jogai férj jogai férjek védelme apa válás előtt apa védelme apa és gyereke védelme elvált szülő jogai férfi jogai válás után szülői jogok váláskor férj válóper előtt banki adósság váláskor