2016. aug 07.

Amiről a válásban lévő férfiak csak hallgatnak: Probléma apáknak! Volt feleség és gyermekek összezárása lakásért, tartásdíjért!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Amiről a válásban lévő férfiak csak hallgatnak: Probléma apáknak! Volt feleség és gyermekek összezárása lakásért, tartásdíjért!

Számunkra is megdöbbentő egyes családok széthullása, az apa, a volt férj kisebb hibáinak eltúlzott mértékű lereagálása növekvő gyermekek, labilis és számító feleségek magatartásában.

 

Az ilyen családtagok általában csak felületes okok miatt keserű eljárásokat akasztanak az elváló félben lévő apa, volt férj nyakába.

Rendőrség munkatársai, új időkben az ügyészség munkatársai bőven találkoznak apák elleni megindított vizsgálatokkal, sorozatos feljelentésekkel, mi még megdöbbentőbb megjelennek időnként a magánvádas bírósági eljárások.

Ezekben az ellentétes nyilatkozatok, érdekektől áthatott állítások gyakoriak a befolyásolt serdülő gyermekek részéről az apával szemben.

 

Irodánk szakmai célja, hogy sem gyermekek, sem férjek ne ássák be magukat a gyűlölködés ilyen végleteibe!

 

Saját ügyében egyetlen apa, egyetlen férj nem lehet elég higgadt és okos.

 

 

Elkötelezett szakmaisággal állunk az elváló apák, volt élettársak és férjek rendelkezésére a nyári szünet vége előtt!

 

Az új Ptk. rendelkezései miatt a különvagyonnal rendelkező férfiak fokozott kockázatnak van kitéve, a közös élettér lakás (férfi különvagyon stb.) használata miatt és az ilyen ideiglenes bírói döntések elérése szándékai miatt.

 

Férfiak jogai és vitái - közösségi oldalunk!

 

 E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

válóperek bíróságon apa jogai férfiak válási irodája gyermek szemben az apával apa hallgatása apák nehéz esetei apák nehéz ügyei férfiak válóperes irodája magánvád váláskor rendőrségi feljelentések váláskor apa esete gyermekeivel lakás váláskor férfiak szakmai partnere távoltartás elkerülése apa ügy apa téma apa mikor apa te apa hol támogatás apáknak probléma apa probléma apáknak ügy apáknak téma apának