2016. okt 17.

Apa védelme, probléma apának, férj védelme rossz válásokban a jó időzítés,a megfelelő jogvita megoldás!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa védelme, probléma apának, férj védelme rossz válásokban a jó időzítés,a megfelelő jogvita megoldás!

Férfiak védelme, férjek védelme a mai válásokban valódi igény.

 

Különösen az Ausztriában, Németországban "félig" ezekben az országokban lakó, havonta, kéthetente hazajáró férjek érzékelik nehezebben, ha az asszonyuk megcsalja őket, házasság vége felé közeleg!

 

Elhidegülés, később szex elmaradása, majd követelődzés és durva cirkuszok, gyámhatóság emlegetése a férfiak beszámolóiban szakembereink felé, rendre előfordulnak.                Jó tudni: a nők hamarabb elkezdenek háttérben információkat beszerezni válásnál, mint a férfiak!

 

Férfiak jogai az új Ptk. megindulásával jobban érvényesülnek, de számos válás a részletei miatt eleve hátrányokat rejt az apa számára bíróság előtt.

Házasság alatt a családi ingatlan, gépkocsi, üzletrészek a közös bizalom végtermékei, extrém gazdasági körülmények között - ezek vagyonmegosztása a bíróság előtt aligha lesz igazságos és méltányos!

 

 

Váláskor a férfi jogait a méltányos és profi válási taktika,válóperes egyezség biztosíthatja.

Rendre előkerülnek a férfiak előadásaiban az ingatlanok, melyeket a házasság elején, vagy üzleti megfontolásból az asszony nevére írattak! (Első társasházi lakás, nyaraló stb.)

 

Gyermekkel az asszony, ilyenkor még az új Ptk. szabályai miatt is előnybe kerülhet, nem beszélve a férjekkel szembeni színlelt ügyekről, rendőrségi kiszállásokról. (távoltartás stb.)

 

Irodánk szakmai feladataiban a férfiak védelmét, jó válási taktika kidolgozását a férfiak jogainak érvényesítéséhez kiemelt feladatnak tekinti.  

 

Devizahitelek, magánkölcsönök világát éljük, a válás ezektől még bonyolultabbá válik.

Válás lezárása a bírósági tárgyalások előtt, komoly szakmai munkát és az apákkal közös gondolkodást kíván meg.

 

Férfiak számára egy rossz válás, akár a hajléktalanság felé vezető út kitárt kapuja!    Kerülje el ezt velünk!

A megfelelő jogi megoldáshoz több szakterület szakemberei dolgoznak, hogy megindított válóperes vitarendezés a férj számára méltányos legyen! (Közgazdász - orvos - ügyvéd - válási mediátor stb.)

Irodánk szakmai közreműködői, munkatársai több nyelven értenek, beszélnek. (Pl. német, angol, spanyol, orosz stb.)

 Probléma az apák életében a válás!

 

 

 

Szólj hozzá

magyar válóperek válóperben az apa férfi ügyek apa jogai apa sorsa váláskor férfi jogai férfiak védelme férfi joga válóper férfiakkal férfiak családjogi esete férfiak válóperei válóperben a férfi kapcsolattartás elmaradása apa ellen hangolt gyermekek apaés gyermek válóperben