2016. okt 24.

Férjek védelmébe jó válási taktika és reális álláspont kell! Apa gyerekei nélkül nehéz sorsú!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Férjek védelmébe jó válási taktika és reális álláspont kell! Apa gyerekei nélkül nehéz sorsú!

Keletről kiinduló bölcsesség is kevés, a gyerekeitől elszakított apáknak, volt férjeknek.

 

Megrázó esetek apáknál, albérletben lakó édesapák sorsát megismerve ki lehet jelenteni, férfiaknak precíz válási taktika és szakemberek támogatása kell saját válóperes élethelyzetükben.

Szinte teljesen mindegy, hogy segédmunkás, vagy több diplomát felhalmozó az apa, ha volt felesége a 10-16 éves gyerekeit magánál tartva befolyásolja őket.

 

 

Ügyészség, rendőrség, gyámhivatal válik hangossá, a sok esetben betanult sírástól, férfiakra tett bejelentésektől.    Valós megoldás keresése nélkül a bejelentő feleségek részéről.

 

Van olyan élethelyzet, amikor a közös utolsó lakás üresen marad, állapota romlik, mert a felek gyűlölködnek, majd bírósági tárgyalások ezt még tovább elmélyítik!

 

Vidéken és Budapesten sok férfi él, ami méltatlan állítások miatt, az utcáról nézi saját élete egy darabját, a volt közös lakást, volt közös házat!

 

Irodánk a férfiak emberi méltósága védelme, az apák és gyermekek kapcsolatának szakmai elkötelezettje!

 

Férfiak válópere előtt, válása közben a megfelelő válási taktika elengedhetetlen.  Ennek fontos része a reális megállapodás!

 

Férfi jogai válásnál, vagyonmegosztás ügyei, férfiak válóperes esetei - Férfiak jogai vitákban!

Írja fel :06-302-164-102!                   E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

 

Szólj hozzá

férjem védelmébe férfiak válásban apa védelme férj védelme férfiak élete apa élete egyedül válás közben férfiak válóper és férfiak válás és férfiak ajándék apáknak apa bíróságon út apának téma apának férfiak bíróságon férfi a bíróságon ajándék apa életében jó út apáknak igazi apa téma