2016. dec 26.

Apák sorsa, apák élete és a gyermek! Ünnepek a férfiaknak váláskor gyakran görbe tükröt tartanak!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apák sorsa, apák élete és a gyermek! Ünnepek a férfiaknak váláskor gyakran görbe tükröt tartanak!

A férfi sorsa egy válás alatt többször fordulhat meg jelentősen.

(Apa és gyermek, férfi és nő, férfi és vagyon viszonyai stb.)

 

Válás egy apát érhet váratlanul, de életmódjával maga is tehet a válás bejelentéséről a felesége részéről................

 

Ünnepek Karácsony idején, a férfiak életében, válás közben, vagy válás után igen gyakran görbe tükröt tart!

Szakmai munkánkkal, több szakterület szakembereivel állunk a válás sorsára került férfiak, gyerek és apák rendelkezésére! (Közgazdászok - Párkapcsolati terapeuták - Ügyvédek - Építési költségszakértők stb.)

 

Elmúlt években a férfiak sorsára, az apa és gyermek viszonyokra, az ünnepek közötti kapcsolattartási viták súlyos bélyeget nyomtak ott, ahol a válás nem normális mederben haladt - ez derül ki a vidéki kisvárosokban élő elvált apák előadásaiból.

Itt a bíróság előtti tárgyalások folyamata másodlagos.

 

Volt feleségek, volt élettársak durva eszköze a volt férj, apai minőségének lerombolása a gyerekeiben.  (A fenti kép is erről szól jelzésszerűen- volt feleségek előadása képvízió!)

Apa és gyermek kapcsolata a rossz válások legfőbb kárvallottja!  Karácsony körüli napokban ennek rengeteg példája adódik az apák, elvált apák életében.

 

Férfiak számára a legfőbb tanulság, hogy a férfiaknak váláskor, éppen a váláshoz szüksége van ránk, profi válási szakemberekre!

 

Ünnepek között is fogadjuk az apákat, a férfiak sorsát nehezítő válási üggyel!

Irodánk a válásban az apa jogai, férfiak ügyei hangsúlyos mérlegelését, érvényesülését tekinti fontosnak, korszerű jogvita megoldások biztosításával!
Kheresse irodánkat, adja tovább elérhetőségünket barátainak, munkatársainak, haveroknak, ha válásukról szerez tudomást!
Írja fel a számot, adja tovább sporttársának és barátainak, munkahelyén a férfiaknak!:06-206-237-860 (munkanapokon 16h-19h)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

apák sorsa apa élete apák élete válóperben a férfi apa és gyermek kapcsolata apa és gyermeke apa elköltözött férfi élete válásnál apák és válóper apák bíróságon ajándék apának apa mikor apa hol bázis apának apa napja apa bázis apa ajándéka