2016. dec 27.

Apa élete, a férfi sorsa válás közben! Férfi válóperes ABC 2017, profi szakemberekkel!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa élete, a férfi sorsa válás közben!  Férfi válóperes ABC 2017, profi szakemberekkel!

Férfiak élete a válás közben rögös.   Férfi élete, majd a válás közbeni viták messze távolodhatnak egymástól.....

 

Ha létezik férfiak számára a férfi joga védelmére válási ABC, akkor ott az A betűhöz tartozik az ajándékok körüli viták ügyeinek halmaza!

 

Ünnepek boldog házasságban az ajándékozásra ösztönöznek, válás közben, válás után viszont az indokolt esetekben az ajándék visszakövetelése merül fel témaként.

 

Férfiak életében az élettárs nevére ajándékozott nyaraló, gyermekre íratott lakás a válás előtt komoly fejtörés kiváltója.    

 

Válás számos esetének ismeretében felelősen kijelenthető, hogy a megnyugtató megoldás az ajándékkal kapcsolatos vitákban a profi válási vitarendezés! 

 

Lakás, ház ajándék elsősorban méltányossági alapon szerezhető vissza rövid idő alatt, amikor a profi válóperes vitarendezés ügyeiben,válás alatt álló férfiak a volt feleséggel hivatalos eljárásban (mediáció) közösen idézik fel az ajándékozás valódi körülményeit.

 

 

Ajándék visszakövetelése jogos férfi érveit a másik fél (élettárs, szerető stb.) elismerheti a válási egyezségben.

 

Ajándék visszakövetelése a  bíróságon bonyolult a férfiak részéről, mivel a valós életkörülmények a bíróságon nem jelennek meg, vagy azok.a hétköznapi valóságukkal nem vehetőek ott figyelembe!

 

Férfi válóperes ABC fontos apró mondata, hogy a szokásos mértékű sok ajándék (gyakori ajándékozás) sem követelhető jogszerűen vissza.   

 

Férfi joga, apa védelme nálunk a valós élethelyzetek és valós apai szándékok konzultációjával kezdődik!

 

Keresse irodánkat ha válás elé néz, adja tovább elérhetőségünket válásban lévő barátainak, munkatársainak, haveroknak, ha válásukról szerez tudomást!
Írja fel a számot, adja tovább sporttársának és barátainak, munkahelyén a férfiaknak!:06-302-164-102!

 

 

Szólj hozzá

élettársi szétválás férfi válás férfi ügyek apa jogai apa sorsa váláskor apa joga apa és ajándék férfi és ajándék ajándékvissza ajándék visszakövetelése ajándék gyermeknek ajándék feleségnek ajándék élettársnak válóper ABC válási ABC ma