2017. feb 20.

2017 válás a férfiak életében! Jogi megoldás gyorsan apák válásainál!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
2017 válás a férfiak életében! Jogi megoldás gyorsan apák válásainál!

 

Férfiak számára a válás megviselő, különösen a volt másik fél rosszindulata eseteiben.

2017 válásainál, gyermekkel kapcsolatos bírósági pereinél, konkrét esetek utáni tapasztalat, az apák könnyen találkoznak az elnapolt tárgyalással, hosszabb bírósági tárgyalással.

 

Addig a gyermekkel a kapcsolattartás, láthatás rendezetlen,az apa számára idegőrlő!

 

Férfiak számára az ingatlan külön kockázata a gyermekkel való kapcsolattartás mellett, fő kérdés válásnál.  Ha a másik fél gyermekkel benn tud maradni a közös ingatlanba, akkor az apa számára keserű évek jönnek.

 

Az új Ptk. kialakításakor a bírósági gyakorlatot vette alapul, éppen ezért létezik a profi és az apák számára hasznos válási jogvita rendezés.

 

 

Férfiak jó döntése és okos jogi megoldása, a válás felismerése, válóperes szándékról való tudomásszerzés pillanatában megkeresni munkacsoportunkat!  

(Rendelkezésre áll az apák, férfiak számára orvos - válási mediátorok - ügyvédek - építési költségszakértők - közgazdászok stb.)

 

 

Férfiak válásaiban az általunk biztosított  több szakterület közös munkája, a válásban jó megoldás választása, apák számára lehetséges eredménye az apa és gyermek kapcsolat védelme, a közös tulajdon reális vagyonmegosztása.

(Használati díj, bérleti díj, közös ingatlan kiadása, közös ingóság megosztása, felújítások elszámolása, különösen gyermektartás,szülőtartás váláskor stb.)

 

 

Férfiak számára a méltóság, a befektetett élet, a gyermekkel való kapcsolat, a megszerzett vagyon együtt kerül kockáztatásra a válásban, válóperben!    

 

Szakmai célunk, hogy ne veszítsen a férfi a szükséges mértéknél többet!

 

 

 

Feladataink során, a férj jogainak védelmét, hatékony szakmai munkával segítjük elő!

Vidékről és Budapestről a férj számíthat szakmai munkánkra!

 

Válás férfi okai, közös ingatlan sorsa, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése után álláspont és felvetések - profikkal a válás könnyebb!     


Írja fel az ügyfélszámot, adja tovább sporttársának, munkatársainak, barátainak, ha megtudja, hogy válnak!  T:06-302-164-102 (Bejelentkezés munkaidőben 10h-17h)!.

 

 

Szólj hozzá

apa csak egy van férfi ügyek apa jogai férfi válóper előtt apa sorsa váláskor férfiak védelme apák védelme férjek védelme férfi gondja férfi problémák váláskor válásban a férfi apák problémái válóperekben szülői vitaapáknál apák szülői jogvitái azapa isszülő férfiak szülői joga