2017. júl 25.

Apa válás, apa válóper - Férjek válása és vagyonmegosztása 2017!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa válás, apa válóper - Férjek válása és vagyonmegosztása 2017!

 

Elvált apa könnyen lehet egy magyar férfiből.   Az apák sorsa, hogy a válás menete, válás eldöntése jellemzően a nők kezében van. (Facebook, munkahely, vállalati tréning és a válás beindulhat a másik oldalról.)

A válás bejelentése a másik részéről, olyan férfi ügy, amelyet megélni az apáknak, férjeknek egyáltalán nem könnyű!

 

Válás előtt, válóper közben a férfiak számára a szülői jogok gyakorlása, a láthatás és kapcsolattartás, majd a vagyonmegosztás gondjai adják a nehéz időszak jogvita csomópontjait.

Férfiak válóperes statisztikái javulnak, ezért szakmai stábunk is sokat tesz.

Apa válóper több, mint a házasság egyszerű felbontása, ha gyerekek is vannak a házasságban.

 

Ma az apák sorsa és gyermekeikhez kötődésük erősebb, mint pár évtizeddel ezelőtti válóperek, válások korszakában.

Július, augusztus a szülői jogok vitái, a készülő beiskolázás miatt a tartásdíj megváltoztatása perek, valamint a közös tulajdon megszüntetése ügyek hónapjai. (Már nem használt nyaraló, régi vidéki ház még tervekkel stb.)

 

Egyetlen férfi sem tudhatja, hogy az apa válóper, a házasság felbontása után mikor indul el vele szemben egy "teljes elsöprés válási háborúja", a másik fél részéről!

Ezért kell az apák számára jó válási stratégia!  Számos időszakban "megelőző szerelés", mielőtt a válóper háborúvá válna!

 

Bírói gyakorlat következményei helyett, hozzon Ön és volt felesége, volt élettársa jó döntéseket a válóper alatt, válás előtt!   Ehhez megbízható szakmai partnerei vagyunk az apáknak!

 

Ne feledje el!  Túl erős válóperes ügyvédi magatartás "állóháborúra viszi" a válást a mai modern válóperek esetében.

 

Ennél többet adhat az okos válás szakértelemmel kidolgozott egyezség, majd végrehajthatóvá tett okirat! (Ott a férfi számára a méltányosság is teret kap, a jogszerű megoldások mellett.)

 

Sporttársainak, munkatársainak, barátainak adja tovább, ha szükségesnek látja! Ne kerüljön az utcára egyetlen válóperben érintett férfi sem!

Férfi jogai válásnál, apaként a vagyonmegosztás ügyei, férfiak válóperes esetei - Férfiak jogai vitákban!

Írja fel :06-302-164-102! E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

 

Szólj hozzá

élettársi szétköltözés férfi válás férfi válóper elvált apák férfi ügyek apák sorsa elvált apa apa jogai férfi jogai apa joga apa sorsa férfi joga apa élete apa válóper apa válás