2016. máj 08.

Férfi sorsa válás beadása idején? - Utcára kerülés veszélye, közös építkezés vitatása vagyonmegosztásnál?!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Férfi sorsa válás beadása idején? - Utcára kerülés veszélye, közös építkezés vitatása vagyonmegosztásnál?!

Válás a család számára válság.       Apa és gyermeke a válás közben számos váratlan helyzettel szembesül, kénytelen megélni!    Válás menete minden válópernél más és nagyon más!

 

Kapcsolattartás visszásságai az elvált férfiak számára igen érzékeny terület.  Férfiak válási esetei, válási stratégiái nálunk a férfiak javát szolgálja a szakmai tapasztalatokban!

 

Elvált apák részére, a válás szinte trend jelleggel előidézi a gyermekkel való kapcsolattartásuk hullámzását, nem várt akadályok sorozatát.

 

Szülők között a gyerekéhez igen erősen kötődő édesapák száma inkább nő, mintsem csökkenne.

 

Számukra a gyermekelhelyezés olyan értékkel megtöltött kérdés (gyermeknevelés és gondozása nap, mint nap), melyben a válási stratégiának aprólékos információkkal kell választ találnia.

 

Férfiak oldaláról közelítve a gyermekelhelyezés, válás vitáihoz - a profi válóperes egyezség meghatározó lehet!

Irodánk a férfiak válási esetei, válóperes ügyei alapos ismerete mellett, több szakmai terület kooperációjával dolgozik a férfiak, apák oldalán válás idején!

 

Szomorú tapasztalat, de a gyermek-apa kötődés és kapcsolattartás szenvedi el a legnagyobb veszteségeket a férfiak válópereiben egyezség nélkül!   Keressen bennünket!

 

Különélő szülők számára az új Ptk. megfogalmazásaiban több elismerést teremt.   Bírósági gyakorlat a kapcsolattartás egyezségeit több módozatban elismeri, mint régebben!

 

Iskoláztatás idején, az együttdöntési jog fontos elem, a férfiak válásaiban lényeges szempont! 

Válóperes viták csomópontjai között a közös ingatlanban maradás válás idején kérdése után, azonnal ott következik a szülői jogok gyakorlásának vitái! (Távolabbi országrészbe költözés, külföldi tartózkodások stb.)

 

Vagyonmegosztási kérdéseknél a közös telekre, vagy még rosszabb szülői telekre számla nélküli építkezések okozzák a súlyos veszteségeket az elvált apáknak, elváló férfiaknak!

 

Saját válásával, apaként zajló válóperével keressen bennünket! 

 

Válás férfi okai, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb! Írja fel a számot:06-302-164-102!

 

Szólj hozzá

szülői jogok férfi ügyek férfi magánügy válás magánügy apák válóperei férfiélet válásnál férfiak dolga férfiak dolga váláskor férfijogai apák jogai válásban apák jogai válóperben elvált édesapa láthatás gondjai apa és gyerme férj válás után apa válás után vagyoni viták férfiak szülői jogok gyakorlása szülők vitája válás beadása férfiak válás elindítása férfiak válás menete férfiak válóper menete férfiak