2016. dec 26.

Apa jogai válás közben! Kapcsolattartás elmaradása, apák sorsa válásnál, 2017 előtt pár nappal!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa jogai válás közben! Kapcsolattartás elmaradása, apák sorsa válásnál, 2017 előtt pár nappal!

2017 kezdete előtt pár nappal is igaz: az apák válás előtti, válás közbeni megpróbáltatásai felerősödnek. 

 

Férfiak jogai az ünnepek közötti időszakban könnyen háttérbe szorulnak, a volt élettárs, volt feleség bosszúja, indulatai miatt. Várva várt találkozás a gyerekkel helyett...jön egy sms, vagy az sem, csak zárva marad az ajtó!

 

 

Élettársak szétválásakor, vadházasságok felbomlásakor, az ünnepek különösen nehéz napokat jelenthetnek a férfi számára, mindezt az új helyen (másik falu, másik város, másik kerület stb.) lévő albérletből, baráti szívességi szállásról kell megélnie.

Karácsony az elcsendesedő várossal, leálló tömegközlekedéssel, kiürülő pályaudvarokkal veszi kezdetét, ahol a családból magányossá vált apa nehezen találja a helyét.

 

 

Apa joga biztosabban érvényesül, ha az a feleséggel, vagy élettárssal kialakított profi válóperes egyezség alapján kell, hogy az ünnepek alatt életben is igazolódjon. (Élettársak szétválásakor,házasságban megcsalás utáni durva veszekedések után ennél jobb megoldás nincs.)

 

Bíróságon a perben a döntés már nem a volt társak, mostanra külön szülők méltányossági szempontjai szerint történik, sok marad a megoldatlan érzelmi sérelem, a kényszeredett teljesítés meg az apák jogsérelmeit növeli.

 

 

Gyámhatóság, bíróság a kapcsolattartás durva vitáinál jogszerű döntésekre törekszik.

 

A volt feleséggel létrehozható profi válási egyezség kollégáinkkal a férfi jogait, szülők méltányolható szempontjait is képes megalapozottan rögzíteni!

 

Karácsony az apák számára az időszakos kapcsolattartás ideje. Apák élete s a bíróságokon megszokott jogszabályi szabályozás nem mindig találkozik.

 

Apa jogai sérülésekor, a kapcsolattartás végrehajtása egyik szereplője lehet a gyámhatóság!

 

Hivatalos határidő a gyermeknek és apának, azonban önmagában nem feltétlen gyógyír a hatósági iratokkal, a vita helyett a volt feleséggel való új egyezség hozhat reális változást, az apa joga érvényesüléséhez.

 

Legtöbbször a kapcsolattartás szabályozása nem körültekintően részletes - ez önmagában a problémák sorát hozza!  

 

Részletes kapcsolattartáshoz, annak igazán részletes közös kialakításához, apa és anya számára nálunk idő és profi vitarendezés a jó keret!  

Apa joga a profi válási vitarendezésben alapozható meg életszerűen!

 

Élettársi szétválástól, a válóper bármely szakaszában számíthatnak az apák szakmai munkánkra 2017 első napjai előtt!

 

Annak megélése, hogy mit jelent életében a közös ingatlanból kiköltözni - különösen körülményes, nehéz feladat váláskor!

  

Saját válásával, férfi magánügyével keressen bennünket! Válás férfi okai, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!

Írja fel a számot, vagy adja tovább barátainak:

Válás férfi okai, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, közös autó ügy, közösen épített otthon esete, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!

 

 

 Írja fel a számot:

06-206-237-860 (16.30h-19.30h       Apa jogai, apák számára a megoldások!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

megcsalás válás gyermektartásdíj válás gyermekkel élettársi szétválás élettársi szétköltözés válás és megcsalás férfi válás férfi ügyek apa jogai férfi válóper előtt apa sorsa váláskor férfi jogai apa joga apa elköltözik gyermek és apa válópernél gyermek láthatása gyermekkel kapcsolattartás