2017. nov 12.

Változik a perrendtartás 2018-tól - férfi válóperben,apa a bírósági tárgyalásokon új szabályok között!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Változik a perrendtartás 2018-tól - férfi válóperben,apa a bírósági tárgyalásokon új szabályok között!

 

Férfiak, apák sokat panaszkodtak meghallgatásaikon kollégáinknak a bírósági válóperekre. A régi hajó már szinte elment...óriási változás lesz a peres eljárásokban!      Szakmai tanácsunk, hogy időben forduljon hozzánk és lépjen még 2017-ben!

Ma egyetlen szakember, vagy válás előtt álló apa, azt pontosan megmondani, hogy egy válóperes kereset mikor kap első bírósági tárgyalást 2018. januári kereset beadásakor - talán senki sem tudja!

Az osztott perszerkezet gyakorlata csak a konkrét ügyek, férfi válóperek során ismerhető ki az apák, a válóperre kényszerülő férfiak számára!

 

Eddig sem volt férfiként könnyen  tervezhető külföldi munkánál a válóper, azonban az új perrendtartás a tárgyalás kitűzését eltávolítja a válóperes kereset beterjesztésétől.

Válóperek zömét nem a férfi, nem az apa nyújtja be, így az idő bizonytalansága még erősebb lesz az apák számára.

Amit ma megtehetsz, azt ne halogasd - bölcsessége a férfiak számára válás eseteiben hangsúlyos lett 2017 év végére!

Irodánk a válásban az apa jogai, férfiak ügyei hangsúlyos mérlegelését, érvényesülését tekinti fontosnak, korszerű megoldások biztosításával!       Esetek és megoldások a férfi jogai méltányolásával!

Ön férfiként, apaként megcsalás, válás esetében nincs egyedül!   Keresse irodánkat, adja tovább elérhetőségünket barátainak, munkatársainak, haveroknak!
Válás és válóper férfi ügyei, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése, szülői jogok, apák jogai vitákban - profikkal a válás könnyebb!   Önálló munkacsoport dolgozik a férfiak válásai eseteiben!   Írja fel a számot:06-302-164-102 (munkaidőben 10h-17h)!

Szólj hozzá

távoltartás gyermekelhelyezés gyermektartásdíj válóper előtt élettársi szétválás élettársi szétköltözés új élet fogadalma férfi válás férfi válóper férfi ügyek apa jogai férfi válóper előtt férfi jogai apák védelme fontos változás válás kapcsolattartás apa változó válás változó perrendtartás