2017. dec 26.

Férfi válóper, apa válása - új szabályok között ügyvéd és ügyfél a válóperben januártól!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Férfi válóper, apa válása - új szabályok között ügyvéd és ügyfél a válóperben januártól!

Évtizedek óta nem volt akkora váltás, akkora mértékű változás a peres eljárásokban, mint az új évben életbe lépő perrendtartás új szabályai.

Férfi válóperben, ügyvéd válóperben, család válóperben teljesen új helyzetben találja magát. Válás férfi számára, válás apa számára az élet egy darabjának elvesztését is jelenti.

 

Joggal teheti fel a kérdést minden apa, ha válása aktuális : Mikor lesz majd az első tárgyalás ha az új évben indul el a válóper?

 

    

Férfiak válóper, válás, vagyonmegosztás közben az új perrendtartás miatt egészen új ügy befogadásra számíthatnak a bíróságokon.

Nincs év vége, hogy a válások, párkapcsolatok tragédiája miatt ne halna meg nő, ne halna meg férfi a zűrös családi válságban.

Férfiak számára fontos válási információ, hogy a válás jelensége sokat változott az elmúlt évtizedben.(A feleségek hosszan készülnek fel stb.)

 

Jó hír, hogy a rendőrség, bíróság gyakorlata a feleség részéről távoltartás kiprovokálása ügyeiben megfontoltabb reakciókat mutat.   Ismerünk bírósági elutasító határozatokat, ahol alaptalannak találta a bíróság a távoltartás eljárásainak megindítását.

Év végén a szülői jogok sérelme, kapcsolattartás hiányosságai miatt az apák védelme, jó és megnyugtató szakmai egyezségek fontosak!

 

Volt elvált anyós szemlélete, könnyen vezethet a 30 éves férfiak házassági válságaihoz a frissen született gyermeknél.

 

Sok férfi maradt még magára a válóper, válás, szülői jogok gondjaival!  Számukra fontos válási információ, hogy a két ünnep között kollégáink számukra szakmai ügyeletet, ügyfélfogadást biztosítanak!

Okos férfi válóper, az apa védelme, a gyermekek védelme!

 

Apák és gyermek jogvitáiban váláskor széles ügyismerettel, döntési alternatívákkal, profi megegyezéssel szolgáljuk a gyermek és a szülők érdekeit!

 

Makacs férfiak nehezen élik meg, hogy a válás közben már kiütköznek az egyik, vagy másik fél rosszabb életmódja!

Ilyenkor a rezsik elfutnak, amelynek fele mindig a férfit is terheli!

 

Év végén minden válóperben gondolkodni érdemes a férfiaknak!    Kollégáink fogadják Önöket év vége előtt!

 

 

 

Saját válás apák számára, bejelentkezés e-mailen, vagy délutánonként telefonon!

valas.ferfiak@gmail.com           Telefon hétköznapokon:06-206-237-860 (16.30h-19.30h)

 

Döntsön a jó válás, jó válóper mellett!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

válóperes ügyvéd válás apa férfi ha válik apa ha válik apa válóper apa válás apás válás féfi válás válóperes férfi apa szülői jogai apa kapcsolattartás apa ünnepek alatt apa problémák apa válóperek válás férfi válóperes ügyvéd férfiak