2016. ápr 24.

Fiatalok külföldön, otthon a szülők válnak! Férfiak válóperben, apák válásai!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Fiatalok külföldön, otthon a szülők válnak! Férfiak válóperben, apák válásai!

Gyerekek elutazása Németországba, Ausztriába, Skóciába, vagy Londonba mindig kiüresíti a középkorú, vagy idősebb házaspárok életét!

 

Ha egyetlen fiatal felnőtt gyermek indul külföldre dolgozni, az apa számára igazi veszteség, még akkor is, ha először izgalmas feladatnak tűnik - mesélik el válás kiindulását részletezve férfiak.

 

Külföldön élő, külföldön dolgozó nagykorú gyermek, gyermekek elutazása utáni kiüresedést, a szülők eltérő módon dolgozzák fel.  Válás férfiak számára más, mint a nők számára.

 

Férfiak a vállalkozásba, munkába fordulnak, számos negyvenes nő pedig elsodródik a fokozott önmegvalósítás álmai felé......

 

Németországban dolgozó, Londonban részben kinn élő fiatalok egy idő után szembesülnek a ténnyel, a szülők elválnak.   Anya mást akar, nem apát!

Válóperek közben könnyen kiderül, hogy a férfi észre sem vette, hogy a feleség 1-2 év alatt tudatosan felkészül a válásra.

 

Fiatalok - szakmai és piaci ismeretek, konkrét válások tapasztalatai szerint - sem határozott állást nem foglalnak a szüleik válásában, sem jelentősen nem tudnak beavatkozni az ötvenes apák elköltözésének, közös vagyon szétdarabolásának megelőzésére.

 

Férfiként, apaként ezekben a szituációkban számos méltatlan válással járó, vagyonmegosztásról szóló helyzetet meg kell élni. (Pl. Váratlanul távoltartás intézkedése, új férfi megjelenése stb.)

Válóperben férfiak gondosság nélkül pórul járhatnak!

 

Irodánk külön munkacsoportot hozott létre a férfiak számára nehéz válásaik előtt, válóperek közbeni szakmai munkához!

 

Saját válásával, vagyonmegosztással jelentkezzen be a 06-302-164-102 ügyfélszámon hétköznapokon 10h-18h! Válóperek kiváltása, lezárása a modern válás megoldásaival. 

 

 

Szólj hozzá

apa válása apa és gyermek férfi válásban férfi ügyek válóper férfiak szüleim válnak válás apa férfi magánügy válás férfiak válóper férfi távoltartás apával szemben távoltartás férfi férfi kizárása elvált férfi elvált apa férfiak válás előtt férfiak válóper közben férfiak válás után apa jogai