2016. dec 11.

Férfi és válóper! Apa iroda nyitva ma válásnál! Férfi, ha válik.....Apa költözés!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Férfi és válóper! Apa iroda nyitva ma válásnál! Férfi, ha válik.....Apa költözés!

Apa a bíróságon! Apa igazi ügye a válóper!

Férfiak a munkához, vállalkozáshoz, pénzkeresés miatt egyre többen külföldre mennek, de Magyarországon is nagyobb távolságokra kénytelenek elmenni. (Szakmunkások, vendéglátás stb.)

 

Férfiak és válás, férfiak és válóper irodánk fő szakmai területe, melyből kiderül, hogy a férfiak a távolságok miatt későn veszik észre a feleség elégedetlenségét, a házasság kiürülését!

 

2016  adventi időszaka az apák élete, férfiak sorsa szempontjából váláskor, megromlott élettársi kapcsolatnál durva meglepetéseket hozhat.

 

Az sem sokkal könnyebb a férfiak számára válás előtt, ha a válást ők indítják el, új kapcsolat, új nő miatt!

 

Volt házastársukkal, volt női kapcsolatukkal megértetni férfiaknak az apa jogait, volt feleséggel megértetni a gyerekeinek szeretetét váláskor, lehetőség szerint a válás szakembereivel közös válási vitarendezésben a legoptimálisabb!

 

Válás körül kevesen tudják, hogy a férfiak igen erősen élik meg a nem várt válás fájdalmát.(Elmagányosodás tartósan 40 év felett stb.)

Külön sérelemnek élik meg az apák válásaikban, az új férfi megjelenését, a nő szexuális önálló életét,indulataikra rászámító és trükköző volt feleségek megindított távoltartási ügyeket!

Ne legyen súlyos károsultja a válásnak férfiként!

 Harag, bosszú, kudarc durva indulatai helyett keresse irodánkat, ha világossá vált Önnek, hogy megcsalták, válás mutatkozik a feleség magatartásából!

 

Érkezzen haza Ausztriából, Németországból, vagy vidéki faluból - férfiak okosabb és hatékonyabb válásaiért dolgozunk!

 

Férfi jogai válásnál, vagyonmegosztás ügyei okosan és méltányosan, férfiak válóperes esetei - Férfiak jogai vitákban!     E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

 

Szólj hozzá

megcsalt férfi férfi ügyek férfi válóper előtt apa sorsa váláskor férfi joga ajándék apáknak férfi ha válik férfi és válás férfi sorsa váláskor férfi és válóper házasság után válás férfi apák bíróságon apa bíróságon apa válóper beadása ajándék apának apa téma apa téma ma apa válóper elindítása