2017. júl 03.

Ha apa válik - téma apáknak! Apák és gyerekeik Apák Napja után!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Ha apa válik - téma apáknak! Apák és gyerekeik Apák Napja után!

Ha egy férfi a házasságból elment, ha kilépett, ha apa válik, annak előzményei több szálon futnak odáig.

 

Jó dolog apáknak, jó dolog a dolog a férfiaknak a biztos pontot jelentő válóper szerviz!

 

Hazai és nemzetközi élettérben élő apák az első konzultációkon beszámolnak a sokszor megdöbbentő helyzetekről, esetekről, amelybe kerültek.

Férfiaknak egy hely, egy erős iroda az optimum elérhető válás kommunikáció zászlója alatt évek óta!

Ha apa válik, a válásnál a profi szakembereink segítségével létrehozható és okiratba foglalt egyezség mindig eredményesebb, mint a bíróságon való huzakodás a vagyon körül, a lakás körül, a gyerekek körül!

 

Ha már bírósági tárgyalások folynak, akkor sem késő egy férfinak válási stratégiát váltania, egy közös válóperes álláspont átgondolása után.

Szakmai tapasztalataink  kiterjednek a külföldön élő apák, külföldön dolgozó apák és gyerekeik eseteire.

Ausztria, Németország esetében a gyerek tartózkodási helyén az apák számára elkerülhetetlen az ottani gyámhatósággal való kapcsolat.

 

Ha apa válik, a jogvédelem és a válóper okos megoldása együtt biztosított szakmai munkacsoportunk megbízásával. (Külföldön élő apák ügyei, tagállami ombudsmanni vizsgálatok az apa jogainak csorbulásakor, magyar bírósági perek közbeni lezárások, jogi megoldások stb.)

Irodánk a válásban az apa jogai, férfiak ügyei, apák és gyerekek jogai hangsúlyos mérlegelését, érvényesülését tekinti fontosnak, korszerű megoldások biztosításával!

 

Ön férfiként, apaként megcsalás, gyermek láthatása, válás esetében nincs egyedül!   Keresse irodánkat, adja tovább elérhetőségünket barátainak, munkatársainak, haveroknak!

 

Válás és válóper súlyos esetei, megoldható vitás válások, férfi ügyei, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése, szülői jogok, apák jogai vitákban - profikkal a válás könnyebb!      Írja fel a számot:06-302-164-102 (munkaidőben 9h-18h)!

 

Szólj hozzá

magyar válóperek férfi válás férfi válóper apa külföldön férfi ügyek apa válik férfi válóper előtt férfi joga férjek védelme férfi válása apa lelépett ha apa válik férj válik férj elmegy férj lelép férfi és gyerekei apa és gyerekei gyermek láthatás ha apa külföldön dolgozik férfi válóperben ügyvéd téma apáknak téma férjeknek egy hely férfiaknak