2017. nov 20.

Apa és férj döntése, férfi válásnál bíróság előtt jobb, ha év végén lép!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa és férj döntése, férfi válásnál bíróság előtt jobb, ha év végén lép!

Rengeteg kérdőjel veszi körül az apák válását, férfiak válópereseseteit.

Miközben folyamatos kritika volt az érintett férfiak részéről, az apás válások bírósági eljárásaiban, most meredek változás következik a peres eljárásokban 2018. január 01-től!

Apa családban töltött évei (magasabb fizetés, szakmunkák barkácsolása, baráti szívességek és gyarapodások stb.) a bíróság előtt a válásokban rendre leértékelődtek, a közös ingatlanba meg ítélettel maradt az asszony és a gyerekek.

 

A férfiakkal foglalkozó válási szakmai munkacsoport egy kiragadott konfliktussorral hívja fel az apák figyelmét - 2017 év végén jobb lépni, váláson belül döntéseket meghozni!

Férfiak számára döntési pontok válás alatt, konfliktusok néhány komoly csomópontja:

- Ki éljen tovább az utolsó közös ingatlanba?

- Hogyan tartsa az apa kapcsolatot ha elköltözik a gyerekekkel?

- Mit tegyen az apa, ha gyerekét rövid idő alatt ellene hangolja a gyerekkel élő szülő?

- Mi a reális gyermektartásdíj összege?  Betegsége esetén jár-e házastársi tartás a volt nőnek?

- Ki fizet és hogyan a másiknak használati, túlhasználati díjat?

 

A következő évben teljesen megváltozik a válásoknál folyó peres eljárások folyamata, szabályai!

Egy férfi számára gyors döntések és szakmai profi válási irodánk felkeresése ajánlott!   Apa válóperben év végén még ismert gyakorlat szerint tud a bíróság előtti válásban részt venni!

 

Irodánk a válásban az apa jogai, férfiak ügyei hangsúlyos mérlegelését, érvényesülését tekinti fontosnak, korszerű megoldások biztosításával!       Esetek és megoldások a férfi jogai méltányolásával!

Ön férfiként, apaként megcsalás, válás esetében nincs egyedül!   Keresse irodánkat, adja tovább elérhetőségünket barátainak, munkatársainak, haveroknak!
Válás és válóper apasorsként, férfi ügyei, vagyonmegosztás ajánlatai és részletei, megcsalás és gyermek elköltözése, szülői jogok megsértése, apák jogai vitákban - velünk a válás könnyebb!  
Önálló munkacsoport dolgozik a férfiak válásai eseteiben!   Írja fel a számot:06-302-164-102 (munkaidőben 10h-17h)!

 

 

Szólj hozzá

gyermektartásdíj új élet fogadalma apa jogai férfi válóper előtt apa sorsa váláskor férfi jogai apa joga apák védelme férfi joga férjek védelme apa válóper év vége apa szemmel apás válás férfi trend válásnál férfi bíróságon apa bíróságon apasors apa szülőként