2018. jún 21.

Apa, ha válik! Apák Napja utáni hónapok!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa, ha válik!   Apák Napja utáni hónapok!

 

A foci VB sem homályosította el 2018-ban az apák általános megünneplését, családonként  változó ajándékokkal.

Hol repülős játékmackó, hol vasalás mentes ing, hol egy nőies hétvége picit romantikusabban..........

Férfiak válása szakmai munkacsoport az apák jogainak védelmébe, a valós  problémák átgondolásával és a férfi érdekvédelmét is megvalósító válóperek eseteiben vesz részt - több szem, több szakma közös fókuszával. (Könyvvizsgáló - Épületek költségszakértői - ügyvédek - pszichológusok stb.)

Apák válása, apás vagyonmegosztás eseteiben sok tennivaló van a férfiak és szakembereink számára!

 

Apa fontos a családban!  Apa, ha válik, vagy apa egy nem gondolt válóperben egészen mást tapasztal meg, mint ami az Apák Napja jó üzenete a társadalom részéről.

Férfiak válási megbeszélésein a panaszoknak se szeri, se száma - beteg gyermek és  anya összezárása, távoltartás kiprovokálása valótlan szituációkkal, új férfi és megrendezett színjátékok a volt férjjel szemben.

 

Szülői jogok sérelmeihez, apa kapcsolattartása vidéken időnként még a szakember előtti láthatás helyszíne sem teljesen biztosított?!     

Férfiak számára 2018-ban is igaz tapasztalat - a válás nem elsősorban jogi kérdés, a problémák számos egyéb szakterület munkájával oldható meg hatékonyan, a férfi védelmével!

Egy férfi válása során kerülje el a "minimalizáló" ügyvédet, vagy a vagyonmegosztást halogató tanácsokat a válás kezdetekor.

 

Megváltozott perrendtartás, megváltozott költségkedvezmény szabályok új helyzetet teremtenek a gyerekkel és vagyonnal rendelkező apák válópereiben. 

 Bírósági tapasztalatok kis számban állnak még a férjek, apák rendelkezésére 2018 első féléve után a nyilvánosság előtt.

 

Ön számára, ismerősei számára a férfiak jogainak védelme, apák érdekeinek védelme megoldást talál, ha személyes ügyével hozzánk fordul!

 

Saját válás apák számára, bejelentkezés e-mailen, vagy délutánonként telefonon!

valas.ferfiak@gmail.com           Telefon hétköznapokon:06-206-237-860 (16.30h-19.30h)

 

Döntsön a jó válás, jó válóper mellett!

 

Szólj hozzá

magyar válóperek élettársi szétköltözés férfi válás férfi válóper férfi válóper előtt apa sorsa váláskor férfi jogai apa joga apák védelme férjek védelme apák szakmai válási irodája apák nehéz esetei apák pere férfi bíróságon apa bíróságon apa válóperben