2018. dec 30.

Apa ma téma a válóper - Ünnepek közötti idő nem apa nap, sok a válási krízis!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa ma téma a válóper - Ünnepek közötti idő nem apa nap, sok a válási krízis!

Apa mai csak egy!

 

Minden év vége, az új év közeledése a rossz házasságban a feszült helyzetek, kirobbanó emberi indulatok kockázatának súlyos megnövekedésével jár.

 

Tudjuk ezt a férfiak előadásaiból, de a válóperek tárgyalási jegyzőkönyveiből is.

Már különélő apa idő leértékelődik, a  kiadások euro, forint mértéke csak nő és nő.       Várt bírósági postai küldemények elvesznek a közös postaládából a még közösen használt háznál stb.

 

Férfiak ügye, hogy indulataik ne ragadják el őket a női sértegetés, vagy a váratlan megcsalás tudomásukra jutása közben sem............hasonlóan dermesztő élmény apa és gyerek számára, ha a fiatalos feleség az ünnepek előtt elköltözik bejelentés előzménye nélkül!

 

Számos férfi egy ideje a külvilág, baráti családok felé  "boldog család" látszatát tartja fenn, miközben külföldön dolgozik, s érzi minden megváltozott már.   Ezek  az életpillanatok drasztikus stresszel, drasztikus feszültségekkel járnak együtt.

 

Részünkről ajándék az apáknak, ajándék a  férfiaknak, hogy az  év utolsó előtti napján közvetlen válási ügyeletet, férfiak forró drót ügyeletet biztosítunk, hogy apa ma ne maradjon egyedül vidéken, vagy év elején külföldre indulva!

Szolgáltatások apáknak, szolgáltatások férfiaknak kezdő időpontját ekkor a válási krízis tetőfokára  jutott apa bátran lefoglalhatja a  legkisebb magyar faluból is, kisétálva a szántóföld szélére - elkerülve a bántalmazás kétes helyzeteit!

 

 

Magyarországon apáknak, férjeknek hatékony válóper stratégia, racionális műhelymunka válás indítása előtt,  patinás és professzionális  félfogadással apáknak, férfiaknak válási szakiroda, segítőkész szakemberekkel áll  2019 évben  rendelkezésére nálunk!

 

Válás férfi okai, vagyonmegosztás apa ajánlatai és részletei, közös autó ügy, közösen épített otthon esete, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!          Válás optimum a cél!

   

 Írja fel a számot:       06-206-237-860 (2018 utolsó nap december 31.-én 10h-14h)      Apa jogai, apák számára a megoldások!

E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

Szólj hozzá

sport új élet fogadalma apa válik ajándék apáknak euro és apa apa ma ajándék a férfiaknak ajándék a férjnek egy hely apáknak apa trend jó hely férfiaknak apáknak szolgáltatás apa válás euroban komoly iroda apáknak erős iroda férjeknek erős iroda férfiaknak egy új év új év apáknak új év férfiaknak férfi új év téma férfiaknak téma apáknak téma férjeknek autó a családban sportos apa sportos válóper