2019. feb 04.

Apa te jössz? Apa ma hol alszol? - Apa per és apa idő az apa sors útjain!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa te jössz? Apa ma hol alszol? - Apa per és apa  idő az apa sors útjain!

Apa per és apa idő! Apa ma hol alszol?

 

Apa számára az idő a válóper közben mindennél drágább!  Apa per egy válás során számos fordulatot vehet!

 

Minden bíróság elé került válóper az apa ügyek között kiemelten fontos ügy!  Apa téma a  kiköltözés vidéken és Budapesten, ahol a válás út közben minden nyilatkozatnak súlya lesz......

Apa és gyerek a válóper közben gyakran szinte tanácstalan - mi is történik velük?!

Évtizedes tapasztalat az apák válópereiben, hogy az apa hiúság, az oda nem figyelés, a tárgyalótermekben a saját maga számára szinte végzetes nyilatkozatokat hoz ki a bíróság előtt álló apa szájából. (Apa számára az apa mentő válás szerviz akkor hatékony, ha a hiúság, szégyenérzet nem ködösíti el az apa gondolkodását!)

 

Apa számára a válóper nem sport, ellenkezőleg a megszokott ház elvesztésének valódi kockázata!

 

Apa per és apa  idő! Apa te ma hol alszol? 

 

Minél kisebb mértékű a válóperes tárgyalások nyilvánossága, annál könnyebben születnek ú.n. "belenyugvó döntések, nyilatkozatok ügyvéd, bíró részéről", különösen a közösen használt ingatlanból az apa kiköltözése vonatkozásaiban!

Sokkal több apa kerül ki a közös ingatlanból, mint amennyi válás alatti ingatlan még viselhető költséggel műszakilag szeparált lakrészre osztható.

Irodánk számára kiemelkedő téma az apa sors tekintetében, hogy apa és gyerek milyen messze kerül el egymástól okkal, vagy éppen ok nélkül!   Apa válás útja ne az utcára, ne albérletbe vezessen - ez a társadalom egészének érdeke is!

 

Dinamikus, sportszerű, de férfias válás az apa  érdeke!  Üzlet apáknak a jó válás!

 

Magyarországon apáknak, férjeknek hatékony válóper stratégia, racionális műhelymunka válás indítása előtt,  patinás és professzionális  félfogadással apáknak, férfiaknak válási szakiroda, segítőkész szakemberekkel ( Műszaki szakértők - Földmérők - Ügyvédek - Írásszakértő stb.) áll  2019 évben  rendelkezésére nálunk!
Válás férfi okai, vagyonmegosztás apa ajánlatai és részletei, közös autó ügy, közösen épített otthon esete, megcsalás és gyermek elköltözése - profikkal a válás könnyebb!          Válás optimum a cél!
   
 Írja fel a számot:       06-206-237-860 (2019 ajánlott időszak bejelentkezéshez férfiaknak 16h-19h)      Apa jogai, apák számára válás szolgáltatások!
E-mail: valas.ferfiak@gmail.com

 

Mondja el barátainak, hogy az apa válás optimalizálásért dolgozunk!

 

 

Szólj hozzá

férfi válóper apa válik férfi válóper előtt apák védelme apa válás apa mentő apa sport apa út válás útja apák szolgáltatás apa apák témái apa téma férfiaknak ajándék az apának ajándék az apáknak apa autója apa te