2019. feb 09.

Apa 40 év felett útban van? Apa te hová költözöl? Apa válóper trend 2019!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa 40 év felett útban van? Apa te hová költözöl? Apa válóper trend 2019!

Apa te hová költözöl? Apa válóper trend 2019!

 

Milyen év lesz az apák számára 2019? Milyen az apa út a válás menete közben? Apa sors miként alakul a mai válóper trend szerint?

 

Apa ma nehéz helyzet résztvevője, ha a válás előtt nem kellő idővel keresi fel irodánkat, ahol a szakembereinkkel kiépített válóperes kommunikáció az apák védelme.

Apa sorsokra tekintettel vagyunk az apák megbízása közben , a feladatok és előrelépések közben.

2019 év elején az apa válások egy részénél olyan előkészített álláspontokkal találkoznak az apák, amely mögött a magánvádas büntető eljárás a zsarolás eszköze velük szemben.

(Szülői építésű házban a beköltöző feleség az idősödő apa ellen fordítja gyerekeit?  Hosszú házasság után a  nagykorú gyermek kiötli a 60 feletti apa házból való kikényszerítését válás eszközeivel, anyai statisztálással? Ma ez az apa válóperek tapasztalatai naprakészen.)

 

Mennyit  észlel ebből az apák számára káros trendből a válóperes bíróság?  Miért akadályozott az apa válás közben a bírósági nyilvánosság?

A családokra káros válóper trend ez az apa sorsokra nézve!  Apa ma egy saját építésű ingatlanban hogyan merjen gyereket felvállalni, amikor a bíróságokon a 40 feletti apa rendre az utcára kerülés kemény téma kiszolgáltatottja lehet?! 

Apa üzlet, apa autó, apa pénze ilyenkor rendre kemény tárgyalási alap, a  magánvádas  eljárás háttérben tartásával.............

 

2019 szükségessé tette, hogy irodánkban a szakemberek külön csoportja biztosítsa az apa mentő szolgáltatásokat, az apa válóper szerviz elérhetőségét az apáknak! 

Apa legnagyobb veszélye az  apa idő súlyos pazarlása, elsősorban sértettség miatt......................

Apa te hová költözöl? - Ehhez hasonló gyermeki kérdések egyértelmű jelei a válás közeledtének egy házassági válságos időszakban az apa számára. Sok apa a külföldi munka jobb fizetésében bízva próbálja megtartani a házasságát!  

Vigyázat az apa válóper ne váljon egyszerű lottóvá!

 

Stabil hely vagyunk az apák számára, hogy érdekeik és szándékaik megfelelő módon érvényesüljenek!

Dinamikus, sportszerű, de férfias válás az apa  érdeke!  Üzlet apáknak a jó válás!

 

Magyarországon apáknak, férjeknek hatékony válóper stratégia, racionális műhelymunka válás indítása előtt,  patinás és professzionális  félfogadással apáknak, férfiaknak válási szakiroda, segítőkész szakemberekkel ( Műszaki szakértők - Földmérők - Ügyvédek - Írásszakértő stb.) áll  2019 évben  rendelkezésére nálunk!

 

 

Szólj hozzá

apák védelme apa sorsa apa élete apa ügye ajándék apáknak apa válóper apa válás apa idő apa ma szolgáltatás apáknak apa ügy apa szerviz apa te apa miért apa hová iroda az apáknak téma az apának kemény téma apáknak