2019. feb 16.

Apa ügye ma a válás! Válás szerviz, apa műhely szakmai támogatás apáknak!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Apa ügye ma a válás! Válás szerviz, apa műhely szakmai támogatás apáknak!

Bázis az apa számára és szakmai támogató szolgáltatás apának, ha válik! Apa műhely apákért!

 

Apa ügye ma a válás, ha akarta, ha nem.        Ideológia és politika nélkül, független bázis az apának a válóper apa gondjainak halmazához!

Támogatás az apáknak, minden szakmai tájékoztatónk, amelyet itt apák élete, apák válóperes útja alapján teszünk közzé.

Rövid, tartalmas üzenet az apa számára az itteni olvasható tartalom, azért, hogy az apa vegyen bátorságot és tegyen saját apa ügye, saját válás útja érdekeiért!

 

Módszer és eszköz az apa szerviz támogatása és szolgáltatásai, hogy az apa tudjon jól válaszolni a válás közbeni gyermeki kérdésekre: Apa hol vagy?       Apa mikor jössz?

Túlzások nélkül naponta ad szakmai szolgáltatásokat, erős támogatást irodánk az apáknak, hogy ne egy tárgyalással, félreértett válás ügyek miatt kerüljenek ki a volt családi lakásból, volt családi házból!

Mai nap üzenete apáknak - A válóperben a tárgyalás nyilvánossága minden fél valódi érdeke!

 

Saját válóper ügyével, nyugdíj kor környékén egy sértett apának, sértett férfiaknak megfelelő, semleges és független, nem településről származó napi ismerős szakértőt találni nem egyszerű feladat.

Külföldről a lakhely, lakásbérlés, munka miatt fontos, hogy a Magyarországon zajló válás megfelelő apa megoldásait szakértők, válási specialisták segítsék.

Vagyoni kérdésekben, váratlan idősebb kori házastársi tartás igények ügyeiben a jó megoldás a megfelelő válóperes kommunikáció és az apa felkészülése!

 

 Irodánk szakemberei több szakma (közgazdász-pszichológus - jogvédők - ügyvédek - közigazgatási szakemberek stb.) közös munkájával áll a Németországban élők, Ausztriában élők vagy magyar vidéki válófélben lévők, apa válások szakmai segítségére piaci alapon!

 

SAJÁT APA ÜGY - SAJÁT APA VÁLÓPER ELŐTTI ÜGYFÉLFOGADÁS ITT!

 

 Írja fel a számot:       06-306-377-164 (14.h-19.30h       Apa jogai, apák számára a megoldások!

E-mail: valas.ferfiak@gmail.com         Apa ügye a válás - támogatás és apa válás szerviz jöjjön, hogy tudjon a gyerek kérdéseire!!

 

 

Szólj hozzá

nak apa élete apa védelme apa ma gyerek az apának apa mikor apa téma apa érdeke apa út apa te apa hol hely apának apa pénze apa ügye bázis apának módszer apának támogatás apának apa vélja lakás apá gyerek az apához apa műhely