2019. már 11.

Rövid az élet az elhúzódó perhez! Férfi a bíróságon válóper előtt gondolkodjon!

írta: Férfi ügyfélfogadás válás válóper
Rövid az élet az elhúzódó perhez!  Férfi a bíróságon válóper előtt gondolkodjon!

Válóper indítása, válás indítása legyen racionális a férfi részéről!

 

Válóper indítása, válás indítása legyen racionális a férfi részéről!

 

Apamentő válás szerviz feladata, hogy komoly helyzetbe hozza az apa válás kommunikációját egy kemény apa válóper ügyben!   (Válás témái sokkal több részletből tevődnek össze egy jó válás kommunikáció során, mint azt elsőre gondolnánk.)

Támogatás az apáknak a szolgáltatások többsége, ajándék az apának a sorsuk kevésbé rosszul alakulása a válás közben!  (Gyanús eredetű iratok ellenőrzése, írásszakértő stb.)   

 

Válóper indítása, válás indítása legyen racionális az apa részéről, a férfi részéről.

 

Apa ma kevésbé veszi észre, ha körülötte a problémák a házasságban összegyűjtésre kerülnek...............Intő jel, ha a gyerek mondatai egyre több kritikát tartalmaznak, holott még a válás kimondása meg sem történt a házasok között!

Rövid az élet a férfi életben egy rossz, nagyon hosszú vagyonmegosztási ügyhöz!  Irodánk ebben is támogatja az apa döntéseket!

 

Egy házasság anyagi életszerű igényei a mindennapok átlagos jövedelmével utol nem érhető - folyamatos a frusztráció a  gyerekes apa számára.

 

Apa ügy a válás, az apa dolga a felkészülés a válás beadása felvetése után!

 

Minél messzebb van a bíróságon az apa számára még az első tárgyalás, annál többet tehet az apa saját helyzete váláson belüli átalakítására!

Az első válóperes  tárgyalás előtt még széles a tárgyalási alap egy válási időszakban. (Szülői jogok és szülői döntések köre, apa autója, apa életmódja, külön szoba kialakítása stb.)

Szakembereink megbízása részben igazi ajándék az apa életében, részben erős támogatása az apa érdekeinek!

 

Stabil hely vagyunk az apák számára, hogy érdekeik és szándékaik megfelelő módon érvényesüljenek!

Magyarországon apáknak, férjeknek hatékony válóper stratégia, racionális műhelymunka válás indítása előtt,  patinás és professzionális  félfogadással apáknak, férfiaknak válási szakiroda, segítőkész szakemberekkel ( Műszaki szakértők - Földmérők - Ügyvédek - Írásszakértő stb.) áll  2019 évben  rendelkezésére nálunk!

Szólj hozzá

férfi válóper férfi válóper előtt apa a bíróságon apák védelme férfi joga férfi bíróságon apa bíróságon apa idő apa ma apa ügy férfi szerviz a férfinak rossz válás rossz válóper miatt férfi válás szerviz férfi dolga férfiak panasza